EXCLUSIEVE INVESTERINGSPROPOSITIE

Twee pioniers, Albert Plesman en Anthony Fokker, maakten Nederland tussen 1919 en 1939 tot een belangrijke speler op het wereldtoneel van de luchtvaart. Regisseur Joram Lürsen (Bankier van het Verzet, Alles is Liefde, Alles is Familie en Publieke Werken) en schrijver Thomas van der Ree (Bankier van het Verzet) vertellen in acht afleveringen het epische verhaal van een jongensdroom. De serie zal medio 2020 door AVROTROS worden uitgezonden en door sales agent Global Screen wereldwijd worden verkocht. Maak deel uit van deze spectaculaire productie door te investeren in een winstdelende participatie.

 

U investeert direct in de productie van deze serie. De totale emissie bedraagt € 640.000,- waarvan al 210 participaties van € 2.500,- zijn verkocht. De totale investering in de serie bedraagt circa € 8 miljoen. Deelname is mogelijk vanaf € 2.500,-.

 

PRODUCTIE
De serie, geïnitieerd door Jeroen Plesman, de achterkleinzoon van Albert Plesman wordt geproduceerd door Topkapi Films. Joram Lürsen (regisseur) maakten eerder samen met Topkapi Films de bovengenoemde films Alles is Liefde, Alles is Familie en Publieke Werken. Topkapi Films heeft inmiddels meer dan 90 films geproduceerd, zoals De Heineken Ontvoering, Black Butterflies en co-produceerde Zwartboek.

 

RENDEMENT & RISICO
Het rendement van deze investering is in medium scenario 20%, het risico is maximaal 50% van de inleg aangezien Topkapi TV een inkomstengarantie afgeeft van 50% met een maximum van € 1.250,- per participatie.

 

VELE EXTRA’S VOOR U ALS PARTICIPANT

Vanaf 1 participatie:

  • 2 kaarten voor de officiële première (per investering van € 2.500,-);
  • Bezoek aan de set en figurantenrol (voor zover mogelijk);
  • Gesigneerde DVD en naamsvermelding op de aftiteling van de DVD
  • Gesigneerd “koffietafel boek” over de serie;

Vanaf 2 participaties, naast bovenstaande:

  • Een private screening van aflevering 1 en 2 in aanwezigheid van de makers
  • Op de foto met één van de acteurs in een klassiek vliegtuig (replica)

Vanaf 4 participaties, naast bovenstaande:

  • Een rondvlucht in een DC3

 

INTERESSE?

Deelname is mogelijk in participaties van € 2.500,-. Geen emissiekosten. Mocht u geïnteresseerd zijn in de prospectus, stuur ons dan een mail via participanten@topkapifilms.nl, zodat we u vrijblijvend kunnen informeren.