Vacature: Podcast Presentator – gesloten –

Topkapi Films, producent van speelfilms, series en non-fictie, bekend van onder meer Layla M., The Broken Circle Breakdown en Alles is Liefde, is per direct op zoek naar een:

 

Podcast Presentator

Wij zoeken een echte ‘maker’: iemand die de gesprekken van de podcast voorbereid, de podcast presenteert, monteert en oplevert aan Topkapi Films.

 

Met de podcast duiken we backstage en maken we een podcast over het productieproces van de film. We willen graag een serie van 10 x 20 minuten en interviewen daarvoor de belangrijkste cast en crewleden op de set. Het moet een toegankelijke podcast worden, luchtig maar met diepgang en een vleugje humor. De bedoeling is om hier een serie van te maken en bij meerdere projecten terug te laten komen.

 

Ben jij:

  •  Bekend met het maken van podcasts
  •  Bekend met de filmwereld
  •  Flexibel inzetbaar voor een langere termijn
  •  Een goede interviewer

 

Stuur dan vóór 28 september een podcast op van 2 tot 3 minuten aan info@topkapifilms.nl. Een CV en motivatie ontvangen we graag ook per mail. De podcast is vrij qua invulling, de motivatie mag je ook hierin meenemen.

Vergoeding in overleg

 

Over Topkapi Films:

Topkapi Films is het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf van Frans van Gestel, Arnold Heslenfeld en Laurette Schillings. Met ruim twintig jaar ervaring in het (co)produceren, maakt Topkapi Films arthouse-, crossover- en publieksfilms, en drama- en documentaireseries. Idse Grotenhuis is verantwoordelijk voor Topkapi Series en Robert Oey leidt Topkapi Nonfiction. Recent zijn de films Gek van Oranje, Land (Babak Jalali, selectie Berlijn Film Festival), Lost & Found en de serie Zuidas uitgebracht. Komende tijd zijn we bezig met de productie van de films God only knows, Instinct, Tom Adelaar en Bumperkleef. 

 

Voor meer informatie over Topkapi Films: www.topkapifilms.nl of 020-3032494